Anmälan till Kapitel 5

Home Forums Science Fiction-rollspel Vid Chirons stränder… Anmälan till Kapitel 5

This topic contains 3 replies, has 3 voices, and was last updated by  Robert Jonsson 5 months, 1 week ago.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
 • Author
  Posts
 • #1086

  Duckwing
  Participant

  Jag har inte skrivit lika mycket till 5:e kapitlet eftersom alla de tidigare delarna ändå dragit över tiden. Den här gången tänker jag försöka lämna det mera öppet också och låta spelarna styra vilken riktning handlingen tar.

  Ni kommer alltså ta på er rollerna som officerare i en spartansk legion med uppgift försvara basen Neo Alexandria och kringliggande landområde. Det kan finnas militära hot, politiska hot och andra dolda hot.

  Jag har lovat Holmer tjing på en roll om han vill vara med. Vilka fler är intresserade?

  #1088

  Dialetheias
  Moderator

  jo då …

  #1098

  Duckwing
  Participant

  Jag får krypa till korset. Jag tycker det är roligare om de som varit med i tidigare kapitel fortsätter spela i de här kapitlen, så jag säger att de som spelat i något Chiron-kapitel förr har första tjing istället.
  Jag får ordna något annat att spela med Holmer i framtiden.

  #1100

  Jag är gärna med. :)

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.