Moment 223 är min personliga blogg. Vem är jag då? Mitt namn är Robert Jonsson och jag har alltid funnit ett stort intresse för dramaturgiska och narrativa strukturer. Mina egna bidrag till narrativitetens ädla konst står främst att finna inom rollspelsgenren, där jag skrivit det prisbelönta rollspelet Bortom: Lögnens slöja och bidragit med material till rollspel som En Garde!, Drakar och Demoner, Buffy- och Angel – the Roleplaying Game.

Jag har även varit drivande att skapa hemsidor till rollspel och TV-serier som på sin tid var de största hemsidorna på sina respektive området. Hemsidorna ledde bland annat till att jag fick medverka i två avsnitt av ett UR-producerat TV-program och blev intervjuad av TV4.se och Svenska Dagbladet.

Själv har jag en masterexamen inom Medier, retorik och PR, vilket innebär att jag är utbildad till ett arbete som informatör, kommunikatör och yrken inom ett närliggande områden. Dessutom har jag en Fil. Kand. examen inom Media- och kommunikationsvetenskap med inriktning film, där jag har fördjupat mig i både film och spel.

Det är lite kortfattat om mig. Jag kommer skriva saker som fascinerar mig här på bloggen, men söker man efter en röd tråd står den att finna i narrativ eller sättet det förmedlas på.