Moment 223

"Inspirationen är inget man får. Det är något man förtjänar." - Robert Jonsson

Tagg: Spel 223

Spel 223: Life is Strange

Life is Strange

Så var det dags för ett nytt avsnitt av Spel 223. Jag och Emelie Thid diskuterar förra årets överlägset bästa spel, Life is Strange. Vi går igenom spelet, episod efter episod, och särskådar det under nästan tre timmar.

Musikpauserna utgörs av följande låtar:

  • Crosses - Jose Gonzalez
  • Piano Fire - Sparklehorse
  • Glass Walls - Nik Ammar
  • To All of You - Syd Matters
  • Got Well Soon - Breton
  • Spanish Sahara - Foals

Du kan gilla Spel 223 på Facebook, följa mig på Twitter & Instagram som NateTraveller eller prenumerera på podden via RSS eller iTunes. Emelie når du som tidigare på hennes blogg eller på Twitter som @Mlie_Redfield.

Spel 223: Resident Evil - Del 1

residentevilI det andra avsnittet av Spel 223 gästas jag av Emelie Thid. Tillsammans dyker vi in i ett över tre timmar långt avsnitt om Resident Evil. I den första delen så talar vi om de fyra första spelen och det är även därifrån som musiken mellan segmenten kommer.

I avsnittet nämner jag min D-uppsats, Skräckens ljud – en komparativ ljudstudie av två mediers försök att skapa rädsla, och vill ni läsa det kan ni göra det på denna länk.
Jag tycker även ni borde ta och besöka Emilies blogg som ni når genom att klicka på denna länk. Ni kan även följa Emilie på Twitter där hon heter @Mlie_Redfield. Tittar ni förbi på Gaminggrannar kan ni även finna en video om hennes Resident Evil-samling.

I nästa avsnitt talar vi om Resident Evil 4 och spelen som följer efteråt. Vi kommer även att tala om spinoff-spel, böcker samt filmer. Dessutom tar vi förstås även upp lyssnarkommentarer så passa gärna på att dela med er av kommentarer, antingen som ljudfiler eller i textformat. Det kan ni göra som en kommentar till detta inlägg, mejla till spel@moment223.se eller hojta till i lämplig sociala medie-kanal.

Driven av WordPress & Tema av Anders Norén