Moment 223

"Inspirationen är inget man får. Det är något man förtjänar." - Robert Jonsson

Tagg: Skyrim

Spel 223: Skyrim


Efter ett långt uppehåll (orsakat av en personlig tragedi) är Spel 223 tillbaka! Och som vi är tillbaka: ett mastodont epos av sällan skådad kaliber, men vad annars kan man göra då man dyker in i ett så storslaget äventyr som Skyrim är? Jag är defintivt inte man nog att tackla det själv utan tar därför hjälp av en sann dovahkiin i form av Filippa Niklasson från Par i Pixlar. Tillsammans ger vi oss ut på en över sex timmar lång resa. Ni hänger väl med?

Musikpaus

  • Dragonborn (Main Theme)
  • Ancient Stones
  • From Past to Present
  • The Streets of Whiterun
  • Kyne’s Peace

Ni når Spel 223 på spel@moment223.se eller på Facebook. Ni kan följa mig som NateTraveller på Twitter eller Instagram. Filippa finner ni i podcasten Par i Pixlar som går att nå via deras hemsida, på iTunes eller på Acast. De har även ett Instagram-konto som är värd att spana in.

GameTunes: The Dragonborn Comes (Skyrim)

Skyrim är ett spel som jag inte riktigt fastnade för, även om det erbjöd väldigt mycket att utforska och roa sig med. Musiken var okej, men inget exceptionellt. Det har dock kommit en hel del sköna covers och egna verk som handlar om spelet. Malukahs The Dragonborn Comes är en av de som jag gillar mest just nu.

Driven av WordPress & Tema av Anders Norén