Moment 223

"Inspirationen är inget man får. Det är något man förtjänar." - Robert Jonsson

Tagg: Skepnad Gamestudio

Med en imponerande beslutsamhet, dedikation och stor dos ödmjukhet

Igår skrev Skepnad Gamestudio följande om mig på sin hemsida:

Robert Jonsson levererar tydligt innehåll genom sina spel och är lika tydlig och noga att framhålla sina medförfattare. Som skapare håller han sig nära sin publik och läsekrets – genom podcast eller andra sociala media – och detta nära band är en stor bidragande faktor till intresset för rollspelet Leviathan.

Med en imponerande beslutsamhet, dedikation och stor dos ödmjukhet har Robert Jonsson genomfört en mycket framgångsrik crowdfunding. Med en eget hopp om att nå 15.000kr fick han se detta överträffas för att nå hela 34.980kr på FundedByMe. 73 personer har förköpt spelet via kampanjsidan och dessa ambassadörer kommer möjliggöra ytterligare produkter från den redan prisbelönade författaren. Vi gratulerar Robert i den välförtjänta framgången!

Jag tycker det sammanfattar väl den person som jag försöker vara då jag driver projekt så när andra uppfattar mig så får det mig att le. Inom en snar framtid kommer jag att dela med mig om mina erfarenheter kring crowdfundingen både här och på Bortom.nu.

Lönehelgen går i Leviathans tecken

Leviathan-Crowdfunding_karta
Förra veckan var intensiv. Löningen närmade sig och jag var medveten om att Leviathans crowdfunding behövde ytterligare en push. Jag arbetade hårt med killarna på på Skepnad Gamestudio för att få klart världskartan som visas ovanför. De har gjort ett alldeles utmärkt jobb med kartan och det var extra roligt att de ville presentera sig själv offentligt med detta projekt.

Utöver världskartan arbetade jag hårt för att hinna färdigställa Leviathan-trailern. Den visar upp Chris Björs vackra illustrationer, Abstract Assassinators atmosfäriska musik och så Skepnads snygga världskarta. Det visade sig att musiken och bilderna passade tillsammans väldigt väl. Eller vad tycker ni?

Arbetet visade sig bära frukt då det genererade lite feedback på sociala medier - till och med Magnus Edlund på nördbloggen Piruett spred videon. (Att ha en trailer som visar upp saker ur spelet visade sig vara helt rätt och är en lärdom som jag tar med mig till framtida projekt.)

Crowdfundingen är nu över 20 000 kronor, vilket innebär att det under löningshelgen kom in över 5 000 kronor. Inte illa alls! Nu får vi se om vi kan få ihop 30 000 kronor till nästa delmål. Tummarna hålls i alla fall.

Driven av WordPress & Tema av Anders Norén