Moment 223

"Inspirationen är inget man får. Det är något man förtjänar." - Robert Jonsson

Tagg: Resident Evil 6

Spel 223: Resident Evil - Del 2

Spel 223 serverar del 2 i avsnittet om Resident Evil!

Väntar man på något gott så väntar man alltid för länge! Här kommer del två av avsnitt två där jag och Emelie Thid talar om Resident Evil. Vi fortsätter delge våra intryck om Resident Evil 4, 5, Revelations och 6. I avsnittet återfinns även en intervju med Daniel Lindholm, en av kompositörerna till Resident Evil 6, om hans erfarenheter och upplever av både spelet och Capcom.

Musikpauserna utgörs av följande låtar:

Avsnittet blev längre än vad jag och Emelie förväntade oss så det blir en tredje och avslutande del om Resident Evil. Då går vi in på spinoffspelen, böckerna och filmerna. Vi har även med lyssnarkommentarer och slutliga reflektioner.

Du kan gilla Spel 223 på Facebook, följa mig på Twitter & Instagram som NateTraveller eller prenumerera på podden via RSS eller iTunes. Emelie når du som tidigare på hennes blogg eller på Twitter som @Mlie_Redfield. Mer av Daniel Lindholms musik hör du på hans Soundcloud-sida och han går även att nå på Twitter som @Dropkickmonk3y. Stort tack till Peter Saverman för hjälpen att mixa ljudnivåer och till Abstract Assassinator för musikintrot!

Spelöverraskningarna 2012

2012_0 copy
Spelåret 2012 var för mig ett av de absolut starkaste åren på länge. Det gav mig båda spännande upplevelser och stora besvikelser. Jag skulle kunna tala om hur härligt skoj jag hade med Kingdoms of Amalur eller om hur tråkigt det var att företaget fick lägga ned. Det hade varit lätt att tala om min totala besatthet för Borderlands 2, även om den å andra sidan var rätt väntad. Att Resident Evil 6 känns jävligt trött och att Capcom helt övergivit Survival Horror-genren känns rätt uppenbart. Men dessa exempel är alla bubblare till de större överraskningarna. Låt oss börja med det som överraskade minst av de tio på listan.

Läs mer på Spelbloggen.

Driven av WordPress & Tema av Anders Norén