Moment 223

"Inspirationen är inget man får. Det är något man förtjänar." - Robert Jonsson

Tagg: Lördagsachievement (Sida 1 av 2)

Lördagsachievement: No Stone Left Unturned

ach_tombraider
Under lång tid har jag peppat inför Tomb Raider. Jag hade med det på listan över spelen jag såg fram emot mest 2013. Nu är det här och jag är kär i ett spel. Igen.

Även om Tomb Raider inte bjuder på en innovativ achievementsdesign får spelet hamna i fokus för dagens lördagsachievement. Kanske för att jag är sugen på att försöka få 100% i spelet. De enda achievements som känns jobbiga är de i multiplayer och det handlar mest om att lägga ned tid och bli bra i det, men jag har så kul med spelet att jag överväger det. Men låt oss istället vända uppmärksamheten till den achievement som vi ska tala om idag.

Läs mer på Spelbloggen.

Lördagsachievement: Trollslayer

ach_witcher
Inom kort kommer jag att tala mer om The Witcher 2: The Assassination of Kings på Spelbloggen, men innan dess passar det bra med en lördagsachievement. The Witcher 2 släpptes till Xbox 360 förra året (och året innan det till PC) av det polska spelföretaget CD Project Red. Rollspelet handlar om witchern Geralt, en hårdför man som försörjer sig på att dräpa monster. Rollspelsgenren brukar vara duktiga på att ha med intressanta achievements och det visar sig snart att The Witcher 2 inte är något undantag.

Läs mer på Spelbloggen.

Lördagsachievement: Seriously 2.0

ach_gow2
Om förra lördagsachievementen var enkel att få är dagens i princip omöjlig. Vi tar och blickar tillbaka till Gears of Wars 2 med dess mardrömsachievement Seriously 2.0.

Läs mer på Spelbloggen.

Lördagsachievement: One with Combat

ach_avatar
Jag visste att det skulle komma, du visste att det skulle komma, ja, alla visste att det skulle komma. Lika bra att beta av det hela tidigt och gå igenom Avatar: The Burning Earth, de lättaste 1 000 gamerscore du någonsin kommer att få.

Läs mer på Spelbloggen.

Lördagsachievement: That’s Just Crazy

ach_gow3_big
Sent igår kväll nådde jag slutet i Gears of War 3-kampanjen för tredje gången. Jag gjorde det tillsammans med en god vän, men det fanns förstås någonting som hägrade i slutet. Ja, du gissade förstås rätt. Det var en ny achievement.

Läs mer på Spelbloggen.

Sida 1 av 2

Driven av WordPress & Tema av Anders Norén