Moment 223

"Inspirationen är inget man får. Det är något man förtjänar." - Robert Jonsson

Tagg: IGN

Inside - ett mästerverk?

Spel 223: Inside

Inside - ett mästerverk?

Sent omsider är senaste avsnittet av Spel 223 här och avsnittets spel denna gång är Playdeads rysligt uppskattade Inside. Med mig i avsnittet för att diskutera spelet är Aaron Vesterberg Ringhög, en kollega från IGN Sverige. Han brukar även medverka i podden Mamma Pappa Spel och ni finner honom som @Aaron__VR på Twitter.

Du hittar som vanligt Spel 223-avsnitten här på bloggen eller via iTunes (där du gärna får lämna en recension). Du kan även gilla podden på Facebook.

Länkar

Musikpaus

  • Shockwave

Det har jag gjort i sommar, del I

Sherlock Holmes - The Devil's DaughterDet har blivit en del skrivande åt IGN under sommaren, och eftersom jag varit dålig på att uppdatera om dem på sidan gör jag en samlingspost av dem.

  • Colonia - Film om fånglägret Colonia i Pinochets Chile som ”berör med sin verkliga vidrighet”.
  • Sherlock Holmes: The Devil’s Daughter - Spel som ”rekommenderas varmt till alla som vill ha spännande mysterium att lösa med varierande spelmekanik”.
  • Ride Along 2 - Film som jag beskrev som ”en plågsam upplevelse som bör undvikas”.
  • Worms W.M.D. - Spel som jag tyckte var perfekt om du har ”vänner som du gillar att bli osams tillsammans med”.
  • Concussion - Film som bäst kan sammanfattas med ”en klassisk underdogsstory som är välspelad, men som aldrig överraskar”.

Skribent åt IGN Sverige

The Diary of a Teenage GirlTidigare i år sökte svenska IGN nya skribenter och när jag fick förfrågan från en gammal vän om jag inte var intresserad kunde jag inte låta bli att skicka in en intresseanmälan. Eftersom jag skriver om spel åt Spelbloggen så är det främst film och TV som jag skriver om. Hittills har det blivit tre recensioner som du finner nedan:

Det var länge sedan jag skrev recensioner om film och TV, men det är kul att göra det igen. Passande nog så dammas samtidigt mina gamla filmvetenskapliga kunskaper av då jag just nu även arbetar som handledare på Örebro Universitet. Lustigt hur slumpen fungerar ibland.

Driven av WordPress & Tema av Anders Norén