Moment 223

"Inspirationen är inget man får. Det är något man förtjänar." - Robert Jonsson

Tagg: Girl Fight

Lönehelgen går i Leviathans tecken

Leviathan-Crowdfunding_karta
Förra veckan var intensiv. Löningen närmade sig och jag var medveten om att Leviathans crowdfunding behövde ytterligare en push. Jag arbetade hårt med killarna på på Skepnad Gamestudio för att få klart världskartan som visas ovanför. De har gjort ett alldeles utmärkt jobb med kartan och det var extra roligt att de ville presentera sig själv offentligt med detta projekt.

Utöver världskartan arbetade jag hårt för att hinna färdigställa Leviathan-trailern. Den visar upp Chris Björs vackra illustrationer, Abstract Assassinators atmosfäriska musik och så Skepnads snygga världskarta. Det visade sig att musiken och bilderna passade tillsammans väldigt väl. Eller vad tycker ni?

Arbetet visade sig bära frukt då det genererade lite feedback på sociala medier - till och med Magnus Edlund på nördbloggen Piruett spred videon. (Att ha en trailer som visar upp saker ur spelet visade sig vara helt rätt och är en lärdom som jag tar med mig till framtida projekt.)

Crowdfundingen är nu över 20 000 kronor, vilket innebär att det under löningshelgen kom in över 5 000 kronor. Inte illa alls! Nu får vi se om vi kan få ihop 30 000 kronor till nästa delmål. Tummarna hålls i alla fall.

Recension: Girl Fight


Föga överraskande erbjuder spelet Girl Fight på en höjdarupplevelse, utom möjligen att det inte är så sexistiskt som jag förvänta mig. Ja, det ÄR sexistiskt men det kunde varit betydligt värre. Min recension om ett spelet läser du på Spelbloggen.

Driven av WordPress & Tema av Anders Norén