Moment 223

"Inspirationen är inget man får. Det är något man förtjänar." - Robert Jonsson

Tagg: GameTunes (Sida 1 av 2)

GameTunes: Human Revolution (Deus Ex Dubstep)

Deus Ex: Human Revolution var ett underbart rollspel som tillät en att verkligen utforska världen och göra sina egna val. Det är inte heller direkt många cyberpunkiga spel idag överhuvudtaget, så gillar du den genren ska du definitivt spana in spelet. Dagens GameTunes är en dubstep remix på låten Icarus från spelet och videon innehåller material både från trailers och spelet, så spoilervarning utfärdas!

GameTune: The Normandy Remix/Cover

Dagens låt är från Mass Effect 3 och jag önskade den här för några avsnitt sedan i podcasten Spelklassiker Musik featuring GamingGrannar. Den medföljande videon är rätt snyggt klipp, men är förstås fullt med spoilers om man inte spelat igenom serien.

GameTunes: Metal Gear Solid Theme (Piano Cover)

Jag har spelat de två första spelen i Metal Gear Solid-spelen, men jag är ingen stor fan av Hideo Kojimas spelserie. Som med många andra japanska spel är det något som inte tillalar mig i dess sätt att förmedla berättelse och karaktärer på. Däremot har musiken alltid varit bra i spelen, så därför delar jag idag med mig av en pianocover av Metal Gear Solid tema-låt.

GameTunes: Dr. Wily Stage 1 (Mega Man 2)

Jag är inte ett stort Mega Man-fan. Visst, jag spelade spelen då jag var ung. Jag var till och med duktig nog för att klara spelen, även om jag troligen inte skulle lyckas med de bedrifterna igen. Dock lämnade musiken ett starkt intryck på mig och än idag tilltalar spelets toner mig. Så idag bjuder jag på en metal remix på Dr. Wily Stage 1!

GameTunes: Zelda-medley

Idag bjuds det på ett Zelda-medley från den alltid lika härliga Lindsey Stirling. Lyssna, titta och njut!

Sida 1 av 2

Driven av WordPress & Tema av Anders Norén