Moment 223

"Inspirationen är inget man får. Det är något man förtjänar." - Robert Jonsson

Tagg: Emelie Thid

Spel 223: Life is Strange

Life is Strange

Så var det dags för ett nytt avsnitt av Spel 223. Jag och Emelie Thid diskuterar förra årets överlägset bästa spel, Life is Strange. Vi går igenom spelet, episod efter episod, och särskådar det under nästan tre timmar.

Musikpauserna utgörs av följande låtar:

  • Crosses - Jose Gonzalez
  • Piano Fire - Sparklehorse
  • Glass Walls - Nik Ammar
  • To All of You - Syd Matters
  • Got Well Soon - Breton
  • Spanish Sahara - Foals

Du kan gilla Spel 223 på Facebook, följa mig på Twitter & Instagram som NateTraveller eller prenumerera på podden via RSS eller iTunes. Emelie når du som tidigare på hennes blogg eller på Twitter som @Mlie_Redfield.

Spel 223: Resident Evil - Del 2

Spel 223 serverar del 2 i avsnittet om Resident Evil!

Väntar man på något gott så väntar man alltid för länge! Här kommer del två av avsnitt två där jag och Emelie Thid talar om Resident Evil. Vi fortsätter delge våra intryck om Resident Evil 4, 5, Revelations och 6. I avsnittet återfinns även en intervju med Daniel Lindholm, en av kompositörerna till Resident Evil 6, om hans erfarenheter och upplever av både spelet och Capcom.

Musikpauserna utgörs av följande låtar:

Avsnittet blev längre än vad jag och Emelie förväntade oss så det blir en tredje och avslutande del om Resident Evil. Då går vi in på spinoffspelen, böckerna och filmerna. Vi har även med lyssnarkommentarer och slutliga reflektioner.

Du kan gilla Spel 223 på Facebook, följa mig på Twitter & Instagram som NateTraveller eller prenumerera på podden via RSS eller iTunes. Emelie når du som tidigare på hennes blogg eller på Twitter som @Mlie_Redfield. Mer av Daniel Lindholms musik hör du på hans Soundcloud-sida och han går även att nå på Twitter som @Dropkickmonk3y. Stort tack till Peter Saverman för hjälpen att mixa ljudnivåer och till Abstract Assassinator för musikintrot!

Driven av WordPress & Tema av Anders Norén