Efter ett långt uppehåll (orsakat av en personlig tragedi) är Spel 223 tillbaka! Och som vi är tillbaka: ett mastodont epos av sällan skådad kaliber, men vad annars kan man göra då man dyker in i ett så storslaget äventyr som Skyrim är? Jag är defintivt inte man nog att tackla det själv utan tar därför hjälp av en sann dovahkiin i form av Filippa Niklasson från Par i Pixlar. Tillsammans ger vi oss ut på en över sex timmar lång resa. Ni hänger väl med?

Musikpaus

  • Dragonborn (Main Theme)
  • Ancient Stones
  • From Past to Present
  • The Streets of Whiterun
  • Kyne’s Peace

Ni når Spel 223 på spel@moment223.se eller på Facebook. Ni kan följa mig som NateTraveller på Twitter eller Instagram. Filippa finner ni i podcasten Par i Pixlar som går att nå via deras hemsida, på iTunes eller på Acast. De har även ett Instagram-konto som är värd att spana in.