Spel 223: Super Mario Kart

Spel 223: Super Mario Kart Så var äntligen nästa avsnitt här! Valet vilket avsnittets spel skulle vara stod mellan Destiny och Super Mario Kart (Dear Esther kom aldrig in i matchen), men på målsnöret så trängde sig Mario över målsnöret först.

Avsnittet gästas av min bror Jimmy Jonsson och utöver spelet vi diskuterar barndomsminnen, Nintendonostalgi och om vår fars mörka hemlighet som tv-spelare. Sedan så spelar vi förstås Super Mario Kart tillsammans… med en handkontroll som inte alls ville vara med - vilket skapar en hel del frustration.

Vi hoppas att ni har lika mycket nöje med avsnittet, som vi hade då vi spelade in det.

Musikpauserna utgörs av följande låtar:

 • Character Select
 • Rainbow Road (OC remix)

Du kan gilla Spel 223Facebook, följa mig på Twitter & Instagram som NateTraveller eller prenumerera på podden via RSS eller iTunes. Vill du nå antingen mig eller Jimmy gör du det på spel@moment223.se.

Det här inlägget postades i Spel 223 och märktes , , , , av Robert Jonsson. Bokmärk permalänken.

Om Robert Jonsson

Robert Jonsson har ett stort intresse för dramaturgiska och narrativa strukturer. Hans egna bidrag står främst att finna inom rollspelsgenren, där han skrivit det prisbelönta rollspelet Bortom: Lögnens slöja, men även rollspelen Leka med elden och Leviathan. Han har skrivit äventyr till En Garde!, samt skrivit texter till Pirater!, Drakar och Demoner, Buffy- och Angel – the Roleplaying Game samt det icke-utgivna ARK. Robert har en masterexamen inom Medier, retorik och PR, är utbildad som informatör/kommunikatör Dessutom har Robert en Fil. Kand. examen inom Media- och kommunikationsvetenskap med fördjupning inom film och spel. Han har även varit drivande att skapa hemsidor till rollspel och TV-serier som gjort att han medverkat i TV-program av UR och intervjuats av TV4.se och Svenska Dagbladet.

4 reaktion på “Spel 223: Super Mario Kart

 1. Hej!
  Har alltid varit skitdålig på bilspel. Mariocart inget undantag =)

  Ljudet var lite lågt i detta avsnitt =( Det gjorde att jag tyvärr inte kunnat lyssna klart (Lyssnar på jobbet i min skramliga truck)
  (OBS! Inget elakt menat! Bara försök till snäll kritik!)
  Hoppas du lyckas fixa till det till nästa avsnitt av denna mysiga podd!
  Kram Per

 2. Tack för feedbacken! Oroa dig inte för att jag tar illa upp, jag gillar konstruktiv kritik. Troligen är det dåliga ljudet en resultat av två saker: dels att jag har en ny mikrofon som jag inte har lärt mig ännu (och hade fel inställningar på), dels att inspelningen inte sker över Skype utan i ett samma rum. Jag har en del kvar att lära där.

  En fråga: upplevde du ljudet sämre då vi började spela, eller var det lika dåligt rätt igenom?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *