GameTunes: Leaving Earth Metal Cover (Mass Effect 3)

Jag tillhör gruppen som verkligen älskade Mass Effect 3 och som blev riktigt nöjd med avslutningen för Shepard. Det var en perfekt avslutning för Shepards saga och lämnar öppet för nya, intressanta förvecklingar efter händelserna i Mass Effect 3. Det hade också oerhört vacker musik och därför bjuder vi på en metalversion av låten Leaving Earth, som användes vid spelets lansering. Passande då jag i och med släppet av DLC:n Omega nu börjat att spela Mass Effect 3 igen.

2 reaktion på “GameTunes: Leaving Earth Metal Cover (Mass Effect 3)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


6 − = fem

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>